Altijd gereedschap bij de hand op de Posbank

Altijd gereedschap bij de hand op de Posbank

6 september 2023 Uit Door admin

Wanneer je onverhoopt met pech op de Posbank belandt en geen gereedschap bij de hand hebt, is er nu een oplossing: het fietsherstelpunt! Of je nu te maken hebt met een lekke band, een losse rem of een zadel dat versteld moet worden, bij dit reparatiestation kun je je fiets weer snel en gemakkelijk in orde maken.

Dit initiatief is een gezamenlijke inspanning van de gemeente Rheden en Fietsop1 met als doel fietsers te ondersteunen bij hun avonturen op de weg en tegelijkertijd het gebruik van de fiets te bevorderen.

Aan de reparatiepaal hangen alle benodigde gereedschappen die je nodig hebt om je fiets te repareren, variërend van een schroevendraaier tot een combinatietang. Bovendien staat er een handige fietspomp tot je beschikking, zodat je snel weer op pad kunt. Met dit fietsherstelpunt willen ze ervoor zorgen dat jij altijd de juiste tools bij de hand hebt om veilig en zonder zorgen te kunnen fietsen.

De gemeente Rheden wil ervoor zorgen dat iedereen met plezier kan fietsen in de prachtige regio. Het fietsherstelpunt op de Posbank is een stap in de goede richting om ervoor te zorgen dat fietsers zich altijd zelf kunnen redden in geval van pech.”

Fietsen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor het milieu. Door meer mensen aan te moedigen de fiets te nemen, dragen we bij aan een duurzamere toekomst. Het fietsherstelpunt is een praktische en nuttige toevoeging aan de fietsinfrastructuur op de Posbank, die hopelijk nog meer mensen zal inspireren om voor de fiets te kiezen als vervoermiddel.

Dus, als je ooit in de buurt bent van de Posbank en behoefte hebt aan snelle fietsreparatie, vergeet dan niet bij pech dat de reparatiepaal boven op de Posbank staat, bij het uitkijkpunt.