Olivia’s Keratine haar & beauty opent zijn deuren op de Hoofdstraat in Velp

Olivia’s Keratine haar & beauty opent zijn deuren op de Hoofdstraat in Velp

21 mei 2023 Uit Door admin

Sinds zaterdag heeft Velp een nieuwe toevoeging gekregen aan de bruisende hoofdstraat. Een gloednieuwe schoonheidssalon heeft zijn deuren geopend en belooft een verkwikkende ervaring voor de lokale inwoners en bezoekers. “Olivia’s Keratine haar & beauty” met een scala aan behandelingen en deskundig personeel is deze nieuwe zaak in Velp’s Hoofdstraat een plek om te ontspannen, revitaliseren en jezelf te verwennen.

Een breed scala aan behandelingen
De nieuwe schoonheidssalon in Velp biedt een breed scala aan behandelingen om aan de uiteenlopende behoeften van de klanten te voldoen. Olivia’s Keratine is master in al jullie haar en huidproblemen. Ze bieden bijvoorbeeld de XL Gold therapie, dat houdt in dat mensen die extreme haaruitval hebben of dunner wordend haar, Alopecia ziekte, weinig baard snor oftewel weinig wenkbrauwen hebben deze behandeling kunnen laten doen. Deze behandeling stimuleert je bestaande haarzakjes zodat er op het probleem gebied nieuw haargroei komt.

Maar bij Olivia’s Keratine haar & beauty kun je ook terecht voor huidproblemen zoals Acne en pigment. Maar ook voor verjongingsbehandelingen, collageen aanmaak, huidverstrakking laseren, epileren verven en knippen. Extensions, en natuurlijk Keratine, Botox, Proteïne voor om je haarstructuur handelbaar te maken. Ook is een Led licht therapie mogelijk om je onrustige haarhuid te herstellen en zorgt voor sterker haar. Visagie voor al jullie dag en avond make-up. Dit is nog maar een gedeelte wat betreft Olivia’s Keratine haar en beauty te bieden heeft.

Deskundig en gepassioneerd personeel
Olivia’s Keratine haar & beauty op de Hoofdstraat in Velp heeft een team van deskundige en gepassioneerde schoonheidsspecialisten die hun klanten een uitstekende service bieden. Ze beschikken over uitgebreide kennis van de nieuwste schoonheidstrends en -technieken en zijn op de hoogte van de meest effectieve producten en behandelingen. Het personeel luistert naar de wensen van de klanten en biedt persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat elke behandeling op maat wordt gemaakt en aan de verwachtingen voldoet.

Ontspannende sfeer en moderne faciliteiten
De schoonheidssalon is ontworpen met het oog op comfort en ontspanning. Bij binnenkomst worden klanten verwelkomd in een rustgevende en stijlvolle omgeving, waar ze kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De salon beschikt over moderne faciliteiten en hoogwaardige apparatuur om ervoor te zorgen dat elke behandeling soepel verloopt en aan de hoogste normen voldoet. Klanten kunnen genieten van een kopje thee of koffie terwijl ze zich overgeven aan de verwennerij.

De schoonheidssalon is gevestigd op de Hoofdstraat 85 in Velp en is 6 dagen per week geopend maar werkt uitsluitend op afspraak.
Voor al je vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Olivia via nummer 0614370386. Neem anders een kijkje op hun Facebookpagina