De eerste Velpse Halfvastenoptocht op 19 maart 2023

De eerste Velpse Halfvastenoptocht op 19 maart 2023

6 maart 2023 Uit Door admin

Carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp zal dit jaar voor het eerst een Halfvastenoptocht organiseren, en wel op zondag 19 maart 2023. Vanaf 12:11 vertrekt de optocht vanaf de Gildestraat in Velp en zal zo een lange route door het dorp maken.

De route van de Halfvastenoptocht is als volgt:

Gildestraat – Talingsingel – Gruttostraat – Zwanensingel – President Kennedylaan – Sophiastraat – IJsselstraat – Kerkallee – Emmastraat – Pastoor Koenestraat – Oranjestraat – Hoofdstraat – Emmastraat – Kerkallee – Alexanderstraat – Graaf Ottostraat – Waterstraat – Merwedestraat – Rijnstraat – Zwanensingel – Gasthuislaan – Rietganssingel

Na afloop van de optocht zal de instuif in het Narrenhuus op de Beemd 3 starten, met muziek van DJ Henri van Vossen en zanger Marvin de Geest. Tevens zal om 17:00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden. De entree is gratis!

Geïnteresseerden met een wagen of thema voor een loopgroep die nog mee willen doen kunnen zich nog steeds aanmelden op www.cvdenarrenkap.nl/optocht om zo de optocht tot een succes te maken. Hier is ook meer informatie te vinden over het verloop van deze dag.

De Narrenkap hoopt dat men in groten getale naar de optocht komt kijken en daarna met hen een fantastisch feest gaat bouwen in het Narrenhuus op de Beemd 3.