Alle kinderen welkom bij de Kindermiddag van C.V. de Narrenkap

Alle kinderen welkom bij de Kindermiddag van C.V. de Narrenkap

3 februari 2023 Uit Door admin

C.V. de Narrenkap trapt de dolle dagen in 2023 zoals gewoonlijk af met de kindermiddag. Deze zal dit jaar plaatsvinden op 18 februari vanaf 13:11 uur tot ongeveer 15:00 uur in het Narrenhuus, de Beemd 3 te Velp.

Tijdens de kindermiddag van C.V. de Narrenkap zijn alle kinderen uit Velp en omstreken welkom voor een hele gezellige middag, samen met jeugdprins Pim en zijn gevolg en uiteraard de show van Merel en Jochem! De middag staat helemaal in het teken van een gezellig feestje en carnaval, dus trek je mooiste kostuum aan en kom naar onze kindermiddag! Je mag dan ook zelf FIFA en Fortnite komen spelen!
De kinderen die het mooist, leukst of meest origineel gekleed zijn maken ook nog eens kans op leuke prijzen en aan het eind is er een verrassing voor ieder kind.

De entree deze middag is geheel gratis, dus neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom naar deze gezellige kindermiddag!

Tijdens de kindermiddag geldt: Kinderen er bij, rook- en alcoholvrij! Deze middag wordt er géén alcohol geschonken en wordt er niet op het terrein gerookt!

foto: C.V. de Narrenkap