Organisatie Oranje Klassieker Rit Velp zoekt radiografische bootjes en deelnemers rit

Organisatie Oranje Klassieker Rit Velp zoekt radiografische bootjes en deelnemers rit

22 maart 2019 Uit Door admin

Velp – Al eerder was er ter afsluiting van de Oranje Klassieker Rit Velp een druk bevaren Villavijver. 2 Modelboten verenigingen lieten hun boten varen in de vijver. Dit jaar zal de organisatie van de O.K.R.V. zelf de deelnemende bootliefhebbers begeleiden. Naast vrij varen zal er ook wedstrijdelement plaats vinden met o.a. behendigheid met bijbehorende prijs!

De O.K.R.V. nodigt modelbootliefhebbers met varende boten uit zich op te geven voor zaterdag 27 april tussen 18.00 uur en 20.00 uur zodat we ongeveer een inschatting kunnen maken hoeveel boten mee zullen varen. Tel. 026-3620075.

Voor de deelname aan de “Koninklijke rit” van 2019 met klassieke voertuigen vragen wij ook nog deelnemers. Voor de 17e keer nodigt de organisatie van de O.K.R.V. eigenaren van klassieke voertuigen van 25 jaar en ouder uit om deel te nemen aan bijeenkomst op 27 april. De voertuigen moeten wel aan een rit deel kunnen nemen van ongeveer 110 km. Onderweg zal gestopt worden bij een restaurant waar een speciaal O.K.R.V. menu samengesteld is. Al 17 jaar lang start de rit vanaf de van Spaenallee voor Kasteel Biljoen en eindigt in het Villapark Velp, De rit gaat in samenwerking met de jubilerende Stichting Velp voor Oranje.

Dit jaar staat de Ford Taunus 17m als thema auto centraal bij de rit. De letter M staat voor “Meisterstück” of “Masterpiece”. De O.K.R.V. organisatie zal natuurlijk ook invulling aan thema “Koninklijk” geven, maar deze blijft geheim tot 27 april!

Een deskundige jury zal ook dit jaar weer de mooiste, origineelste en meest bijzondere voertuig bekendmaken rond 19.45 uur in het Villapark. Rond de klok van 14.17 uur zal de karavaan vanaf de van Spaenallee afgevlagd worden. Bezoekers kunnen vanaf de van Spaenallee vanaf 13.00 uur de O.K.R.V. bezoeken of ’s avonds in het Villapark vanaf 18.17 uur tot 20.00 uur. Deelname kan alleen via het inschrijfformulier op de site; https://okrv.nl/inschrijven-2019/