Ouder echtpaar bestolen van handtas

Ouder echtpaar bestolen van handtas

8 oktober 2017 Uit Door admin

Velp – Vrijdagmiddag tussen 14.55 en 15.10 is een ouder echtpaar bestolen van hun handtas terwijl zij aan het winkelen waren bij de Scapino in Velp.

Op een onbewaakt ogenblik zagen de daders kans de handtas mee te nemen. Camerabeelden wezen uit dat de daders 2 lichte getinte vrouwen van rond de 25-30 jaar oud waren. Beide dames hadden donker haar met blonde accenten en donkere jassen. Éen dame droeg haar haar in een knot, de ander in een staart. Één dame had een plastic tasje van de Action bij zich.

De camerabeelden zijn nog in onderzoek door de politie en kunnen (nog) niet geplaatst worden. De handtas werd later door een iemand terug gevonden op de parkeerplaats van Den Heuvel en konden we gelukkig terug geven aan de slachtoffers. Helaas bleek niet alles meer in de tas te zitten.

De politie is op zoek naar de daders ! Was u op het genoemde tijdstip op Den Heuvel en heeft u iets gezien wat naar de oplossing van dit misdrijf kan leiden, laat het aan de politie weten!