Twee mobiele hennepboxen in loods aangetroffen

Twee mobiele hennepboxen in loods aangetroffen

30 augustus 2017 Uit Door admin

Velp – De politie heeft in een loods op het bedrijventerrein de Beemd een kleine hennepplantage aangetroffen.

In speciaal geprepareerde houten boxen op een onderstel van een aanhangwagen werden diverse hennepstekken aangetroffen. De politie heeft de planten en het apparatuur in beslag genomen. Er werden geen verdachten aangehouden.

Politie, openbaar ministerie en gemeenten geven veel prioriteit aan de aanpak van hennep. Plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven: 0900 8844 of anoniem 0800 7000.