Gestolen ketting slachtoffer Velp aangetroffen in geslachtsorgaan vrouwelijke verdachte

Gestolen ketting slachtoffer Velp aangetroffen in geslachtsorgaan vrouwelijke verdachte

24 juli 2017 Uit Door admin

Velp – Op vrijdag 21 juli 2017 omstreeks 17:30 uur, werd een gouden ketting gestolen van een bejaarde vrouw op de Rozendaalselaan te Velp. Hiervoor hield de politie een auto aan op de A12 bij Duiven met vier verdachten aan (zie vorige berichtgeving op de site).

Na onderzoek in het voertuig van de verdachten werden diverse sieraden in een verborgen ruimte aangetroffen. Helaas zat daar niet de ketting van het slachtoffer bij. Zondag werden de vier verdachten nauwkeurig onderzocht aan hun lichaam.

Bij de vrouwelijke verdachte sloeg de metaaldetector aan bij haar geslachtsdeel.
Na röntgenonderzoek in het ziekenhuis bleek daar een ketting verstopt te zijn. Nadat het sieraad uit de vagina van de verdachte werd gehaald bleek dat het de ketting van het slachtoffer betrof.

Tevens bleek uit onderzoek dat de verdachten gisteren ook in Oldenzaal geprobeerd hebben een oudere vrouw te beroven. De verdachten zijn dus landelijk actief. De politie is op zoek naar getuigen of andere slachtoffers. Heeft u iets gezien? Of bent u zelf slachtoffer geworden van deze personen? Dan kunt u bellen met de politie via: 0900 8844.