Mogelijke poging babbeltruc op de Aalscholversingel in Velp

Mogelijke poging babbeltruc op de Aalscholversingel in Velp

18 juli 2017 Uit Door admin

Velp – Een bejaarde flatbewoonster van een flat aan de Aalscholversingel in Velp is mogelijk het slachtoffer geworden van een babbeltruc.

Op donderdag 13 juli 2017 omsteeks 23:30 werd er bij de bejaarde flatbewoonster aangebeld via de bel bij de centrale toegangsdeur. Een man met een buitenlands accent vertelde de bewoonster dat hij een pakketje wilde bezorgen. Aangezien de bewoonster het niet vertrouwde heeft ze de deur niet geopend.

Een dag eerder heeft vermoedelijk dezelfde man aangebeld met een vraag over gas en electra. Ook toen opende de bewoonster de deur niet. De bewoonster zag de man wegrijden in een (sportieve) witte Volvo.
De politie is geïnteresseerd in de man in de witte Volvo. Heeft u iets gezien? dan verneemt de politie dit graag: 0900 8844.